+43 6991 44 2 44 44
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .

Cazare ieftina Viena | austriacazare.ro

CAZARE IEFTINA LA VIENA IN EXCLUSIVITATE PENTRU ROMANI

Raportul calitate-pret-infrastructura pentru serviciile de cazare in Austria si asistenta turistica la destinatie, sunt imbatabile !

DVI  Wien Travel este o firma austriaca, cu sediul in Fischamend, care va poate pune la dispozitie oferte personalizate de cazare la cele mai avantajoase preturi, precum si asistenta turistica pe tot parcursul sederii dumneavoastra in Austria.

In luna noiembrie 2012, DVI WiEN TRAVEL devine partener al EUROTOURS INTERNATIONAL , cea mai mare agentie incoming din Europa Centrala.

Va putem oferi informatii complete in legatura cu : locurile de vizitat, evenimente, festivaluri, shopping, toate in Viena. Avantajul dumneavoastra il reprezinta faptul ca va putem ajuta cu promptitudine pe parcursul intregului sejur , intrucat locatiile de cazare cat si firma noastra, se ragasesc in acelasi mic si cochet orasel, sau la o distanta de cateva minute de acesta.

Pentru familiile cu copii cat si pentru cei care apreciaza linistea si frumusetea naturii, Fischamend este locul ideal de cazare. Situat intr-o zona curata si linistita, zona inclusa in Parcul national “DONAU-AUEN” (Luncile Dunarii), care se intinde de la Viena pana la Bratislava, Fischamend va ofera totodata un refugiu in mijlocul naturii.

Ofertele noastre de cazare sunt foarte variate – de la cazare in  Viena si Austria la pensiuni ieftine si foarte intime, la hoteluri de toate categoriile. Pentru cei care doresc intimitatea unui apartament, sau prefera sa isi pregateasca singuri cina, ori calatoresc cu copiii, va stam la dispozitie cu ofertele noastre de cazare in apartamente.

Studiul Mercer din 2011 a clasat Viena pentru a treia oara succesiv pe primul loc din lume in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Spatiile verzi ocupa peste jumatate a suprafetei orasului. 280 de parcuri si gradini imperiale imbogatesc panorama orasului. Primavara numai in Volksgarten infloresc peste 400 de soiuri de trandafiri.

Viena este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Este un vis de un farmec unic. Aceasta citadela este ideala pentru toate tipurile de vacante si in toate anotimpurile: ideal pentru cuplurile de toate varstele care cauta romantism ; o lectie de civilizatie pentru tineri.

Cu toate magazinele, centrele comerciale, obiectivele turistice si viata de noapte agitata, Viena este intesata de turisti care sunt fascinati de lucruri mai mult decat interesante, iar pentru devoratorii de cultura, muzica si istorie, Viena este decorata cu monumente si muzee, fiind o oprire obligatorie pentru iubitorii muzicii clasice si pentru fanii lui Mozart.

Plimbarea pe strazile din Viena este o traire unica. Veti fi uimiti si incantati de frumusetea obiectivelor sale turistice si de grandoarea cladirilor sale, iar in acelasi timp veti fi surprinsi de convenienta si eficienta unuia dintre cele mai moderne orase din Europa, plin cu magazine de lux si cu centre comerciale, cafenele si restaurante la moda. O vizita in acest oras inseamna sa treci prin secole de istorie europeana, prezenta in aproape toate obiectivele turistice din Viena.

Toate informatiile referitoare la calatoria spre Viena, sosirea cu autoturismul sau avionul, mijloacele de transport in comun, hoteluri, pensiuni , vi le oferim cu cea mai mare placere.

VA ASTEPTAM PE TOATA PERIOADA ANULUI LA VIENA !

DVI WiEN Travel va ofera :

 • cazare ieftina in Viena la pensiuni din si de langa Viena,
 • cazare ieftina la Viena in apartamente
 • cazare ieftina in Viena la hoteluri din toate categoriile
 • cazare ieftina in statiunile de ski din Austria
 • cazare ieftina in orice locatie din Austria
 • cazare ieftina in  Viena si Austria pentru grupuri
 • transfer aeroport – hotel – aeroport in Viena si oriunde in Austria